Nejnovější recenze ze sekce Ostatní příslušenství pro kávovary
- dobře drží teplotu, na rozdíl od hliníkového
- musel jsem začistit špony ve vrtaných šesti dírkách
Hodnotím kladně z důvodu ochoty a vstřícnosti k výměně původně dodané nádoby, která měla menší průměr, než deklarovaný.
Obchod se s reklamací popasoval rychle, srozumitelně a k mé plné spokojenost.
- funguje
- málo trvanlivý
bohužel vzhledem k tomu, že je výrobek z plastu, nemá trvanlivost delší než jeden rok. ale to je bolest většiny dnešních výrobků. Bohužel zde neexistuje adekvátní neoriginální náhrada, takže nezbývá než pravidelně nakupovat nový ventil
Náhradní sada těsnění se vždy hodí
- Solidně vyrobený píst
- Funkční
- Příliž tuhá
Bez problémů
Nenapeni dobre mleko na latte art, zakladni 2otvorova je nesrovnatelne lepsi, zbytecna koupe, postrada smysl
- Jednoduchá manipulace.
- Ochrana ŽP.
- Mohu si sama určit druh kávy, kterou preferuji.
Oceňuji, že obchod prodává náhradní skleněné nádobky k frenchpressům. Díky tomu jsem nemusela můj oblíbený frenchpress po rozbití nádobky vyhodit.
DeLonghi ECAM 22.110 ovladač páry
Luboš Dědauštvánlety
Přidáno: 17. května 2021
(naposledy upraveno 17. května 2021)
Zakoupeno v EspressoServis
- Cenově dostupný, výměna jednoduchá, vyřešil mi zamítnutou reklamaci a oprava v záruční době v servisu by činila 1500,- Kč
Po poradě s obchodem jsem zakoupil k celkové spokojenosti, jen by mohl být ovladač páry kovový a ne plastový.
Po roce se nám plastový zlomil.
Je to nejvíce namáhaný díl.
- praktická nádoba na čištění kávovaru
-velmi praktická nádoba, navíc i hezky vypadá
- Design
- Funkcni
- Nejde na vsechny typy pak
- Super pro cesty v karavanu
Rozbil se nám kávovar a tento náhradní díl mu prodloužil životnost. Máme ho krátce, ale pohledově vypadá bitelněji,
než původní.
- Přesně sedí
- Statistika přípravy káv
- Údržba kávovaru
- Doporučuji všem, kdo si koupí kávovar Jura, je to perfektní pomocník
- Naštěstí jsem si tento produkt zakoupil hned po zakoupení kávovaru Jura. Podle mně by tento produkt měl být automaticky součástí nutného příslušenství kávovaru
- kupoval jsem jako náhradní, ale hrdlo je o 0,5 cm širší, tak víčko propadá
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »