Nejnovější recenze ze sekce Ostatní příslušenství pro kávovary
už delší dobu jsem měl pocit, že mlýnek ncore nějak divně mele, po té co se uplně ucpal jsem při čištění objevil prasklou plastovou objímku. oceňuji, že baratza dodává náhradní díl a nemusím kupovat celý mlýnek i to, že mají dobrá videa jak to vyměnit.
Jsem rád, že jsem výtok vůbec sehnal. Nikde jinde jsem jej nenašel
Perfektní
Reakce obchodu Švýcarské KÁVOVARY
Dobrý den, děkujeme, je to super mít pomocí Smart Connectoru a aplikace JURA J.O.E.® kávovar pod kontrolou. Nahlížet do statistiky, nastavení, příslušenství, stav čištění i mnoho dalšího
Nedá se nahradit obyčejnou jehlou nebo špendlíkem.
Těsnění funguje velmi dobře.
mám vše hned připravené.
Reakce obchodu Švýcarské KÁVOVARY
Děkujeme. Maximálně usnadňuje čištění mléčných cest. Použití je jednoduché, rychlé, bez složité manipulace s dvěma nádobami.
S pozdravem e-shop
- skvěle nahradí původní
- Produkt by měl byt lépe zobrazen, bohužel já jsem zakoupila pouze s jedním kodem a to se jedná o žlutý disk oranžový má kody 2 a tudíž zákazník si sám musí zkontrolovat jaký potřebuje.
- Čistí dobře.
- Není.
Jura Smart Connect
Přidáno: 4. července 2020
(naposledy upraveno 27. července 2020)
Zakoupeno v Švýcarské KÁVOVARY
- funguje bez problému, umožnuje vytvářet vlastní receptury kávy modifikací vzorů
- Sedí i přes neshodné katalogové číslo do našeho kávovaru. Pouze odlišný odstín plastů.
- Žádná.
- Těsní
- Těsnící kroužky přesně pasovaly na píst.
- No prostě filtr...
- Těsnění je důležité mít v rezervě.
Káva bude dobrá jen s funkčním těsněním.
- Snadná výměna.
- Funguje.
je dostupný do pěti dnů,výměna trvá necelých pět minut
hold to, abych udělala výbornou kávu potřebuji. Bez tohohle čudlíku z kávovaru luxusní cappuccino neudělám
Reakce obchodu Švýcarské KÁVOVARY
děkujeme za nákup a hodnocení.
Jde o spotřební zboží a dle frekvence používání bohužel jednou životnost tohoto ventilku skončí a je nutné zakoupit nový.
Ale pevně věříme, že budete spokojeni!
Zatím nevyzkoušeno-bonus k nákupu,pro dva asi zbytečný luxus,ale při větší společnosti a vaření více kávy,určitě využiji
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »